Άγιαξ: Μικρή ζήτηση και… γκρίνια για Τούμπα

Ο Άγιαξ έχει ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων, που δικαιούται για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αίαντας δικαιούται 1.435 εισιτήρια, όμως η ζήτηση δεν φαίνεται να είναι ανάλογη, με τους φίλους των Ολλανδών να δείχνουν τη δυσανασχέτησή τους για το γεγονός πως μέχρι τώρα μόλις 200 φίλοι της ομάδας έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους

για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σελίδα που ασχολείται με τις εκδρομές των φίλων του Άγιαξ έχει προχωρήσει στην παρακάτω ανάρτηση:

«Υπάρχουν 1.250 εισιτήρια διαθέσιμα για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως μόλις 200 έχουν πωληθεί μέχρι τώρα. Πού είναι εκείνοι, που διαμαρτύρονταν ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τους αγώνες;»

Δείτε το χαρακτηριστικό tweet:

Er zijn nog 1250 kaarten beschikbaar voor het uit duel tegen PAOK Thessaloniki. Dat wil zeggen dat er pas 200 zijn verkocht. Waar zijn de mensen die altijd aan het klagen waren dat ze geen kaarten konden krijgen? #awaydays #paoaja #atlijdenoveral #niemandkanonsstoppen pic.twitter.com/RMZQpTfBfN

— AFCA Awaydays (@AFCAawaydays) July 31, 2019

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άγιαξ θα μεταδοθεί ζωντανά από το Open Tv ενώ ο επαναληπτικός θα καλυφθεί από το Cosmote TV.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άγιαξ: Μικρή ζήτηση και… γκρίνια για Τούμπα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα