Το "Diablo" έρχεται στο Netflix ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Με... το τσιγκέλι βγαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη σειρά του Netflix.

Σχεδόν ένα μήνα πριν, είχαμε μάθει ότι το Netflix και η Blizzard φλέρταραν με την ιδέα να μεταφέρουν το "Diablo" στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το Comicbook και το Variety, και ακολουθώντας την ανανεωμένη συζήτηση γύρω από το Diablo στον απόηχο

της πρόσφατης αποκάλυψης του Nintendo Switch, η μεταφορά του παιχνιδιού θα είναι σε σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ο ιδρυτής των Boom! Studios και σεναριογράφος του "Hellboy", δημοσίευσε μέσω Twitter ότι βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για να γράψει και να επιμεληθεί γενικότερα την επερχόμενη σειρά, που θα γίνει σε συνεργασία Activision και Netflix. Το εν λόγω tweet, όμως, έχει πλέον διαγραφεί.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τον τίτλο δεν έχουν αποκαλυφθεί επί του παρόντος. Με το BlizzCon όμως να κοντοζυγώνει είναι πολύ πιθανό να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να το εκμεταλλευθούν.

Πρόκειται για μεταφορά του "Diablo", όμως σε σειρά ή σε ταινία τελικά; Θα είναι βασισμένη σε ένα από τα τρία παιχνίδια της σειράς ή θα διαδραματίζεται απλά στον κόσμο που δημιούργησε η Blizzard με μια ολοκαίνουργια ιστορία;

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλες τις εξελίξεις.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Οι Jamie Foxx και Joseph Gordon-Levitt πρωταγωνιστές σε ταινία του Netflix [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Το "Dead to Me" έρχεται στο Netflix και φέρνει στο cast τον James Marsden

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα