Πρώτη ματιά στον Joker με μακιγιάζ μας προσφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας

Φαίνεται τρομακτικός...

Μόλις λίγο καιρό μετά την πρώτη εμφάνιση του Joaquin Phoenix ως The Joker χωρίς μακιγιάζ, οι fans έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά στον επερχόμενο Clown Prince of Crime.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε μέσω του λογαριασμού Instagram του

Todd Phillips, με τον τίτλο "Τεστ κάμερας με ήχο". Στο βίντεο φαίνονται εικόνες του Joker με μακιγιάζ πάνω στο πρόσωπο του Phoenix. Στο τέλος, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μια κανονική φωτογραφία του Joker. Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Repost from #toddphillips1: Camera test (w/ sound). Joker. pic.twitter.com/R9W2QqKwNS

Warner Bros. Pictures (@wbpictures) September 21, 2018

Επειδή το βίντεο δημιουργήθηκε για να τεστάρουν κατά πόσο φαίνεται το μακιγιάζ καλό για την κάμερα, είναι πιθανό να μην βλέπουμε την τελική εμφάνιση του χαρακτήρα. Ωστόσο, παρατηρούμε ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ φέρνει περισσότερο σε κλόουν, σε αντίθεση με τις παλαιότερες ενσαρκώσεις του χαρακτήρα.

Η Warner Bros. είχε δηλώσει ότι, "Το 'Joker' επικεντρώνεται στην αρχινέμεσις του Batman και είναι μια αυθεντική, standalone ιστορία που πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της στην οθόνη. Η εξερεύνηση του Arthur Fleck (Phoenix), ενός άνδρα αποκομμένου από την κοινωνία, δεν έχει να κάνει μόνο με τον χαρακτήρα, αλλά είναι ένα ευρύ θέμα της κοινωνίας".

Το "Joker" λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του '80 και θα πρωταγωνιστούν οι Brett Cullen, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron και Robert De Niro.

Ο Joaquin Phoenix είχε μιλήσει για τους ενδοιασμούς που είχε για την ενσάρκωση του ρόλου, αλλά και κατά πόσο τον επηρεάζουν τα λεγόμενα και τα σχόλια του κοινού.

Ο Todd Phillips ("The Hangover") θα εκτελέσει χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο θα συν-υπογράψει ο Scott Silver ("8 Mile").

Το "Joker" θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2019.

IGN Greece Η πρώτη εμφάνιση του Joaquin Phoenix από το "Joker" έγινε στο Instagram Αδυνάτισε ο Joaquin Phoenix για να μπει στο ρούχα του Joker

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα