Γύρος θριάμβου στο αντίο Σαββίδη!

Το 1-1 του Ολυμπιακού, προτελευταία αγωνιστική στην Κόρινθο έστεψε πρωταθλήτρια το 1992 την ΑΕΚ, πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Τελικό αποτέλεσμα 2-2, με δυο γκολ του Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος έφτασε τα 28 συνολικά και αναδείχθηκε
πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού της ΑΕΚ Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Λευκωσίας. Και επέστρεψε ως πρωταθλητής με τη φανέλα.

Σαββίδης, Καραγκιοζόπουλος, Μήνου, Δημητριάδης, Καραγιάννης, Σαμπανάτζοβιτς, Αλεξανδρής, Σταματής, Πατίκας, Κούτουλας, Βασιλόπουλος, Αλεξανδρής και Σαβέβσκι αναδείχθηκαν πρωταθλητές και έκαναν το γύρο του θριάμβου στην Τούμπα μετά την απονομή του κυπέλλου, παρουσία 6.000 φίλων της ομάδας τους.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

Σκόρερς: 70' Τουρσουνίδης, 84' Λαγωνίδης-65' Δημητριάδης, 77' Δημητριάδης

Σύνθεση ΠΑΟΚ (προπονητής Γιάννης Γούναρης): Γκιτσιούδης, Οικονομίδης, Μαλιούφας, Αλεξίου, Παλάσκας, Λαγωνίδης, Μπασμπανάς (49' Αναστασιάδης), Χιονάς, Τουρσουνίδης, Καλογερόπουλος, Λεοντιάδης (81' Μίτογλου)

Σύνθεση ΑΕΚ (προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς): Μήνου, Βασιλόπουλος, Σταματής, Καραγιάννης, Σαμπανάτζοβιτς, Παπαϊωάννου, Σαβέφσκι, Πατίκας (77' Κούτουλας), Σαββίδης (87' Καραγκιοζόπουλος), Αλεξανδρής, Δημητριάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα