Το "Bond 25" έχει βλέψεις για τον σκηνοθέτη του "Mission Impossible: Fallout"

Το στούντιο βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου-σκηνοθέτη.

Η επόμενη περιπέτεια δράσης του πράκτορα 007 βρέθηκε στην ανάγκη σκηνοθέτη πρόσφατα, μετά από την αποχώρηση του Danny Boyle λόγω "δημιουργικών διαφορών". Έχουν περάσει σχεδόν τρία είκοσι-τετράωρα και ήδη έχουν φτάσει στη δημοσιότητα φήμες που θέλουν τον Christopher McQuarrie, σκηνοθέτη των "Mission Impossible- Rogue Nation" και "Fallout", να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των MGM/ EON Productions για το "Bond 25".

Αναφορές που προέρχονται από το Variety μιλούν για την αναζήτηση του νέου σκηνοθέτη για την ταινία. Από τη

δήλωση των συντελεστών της παραγωγής του "Bond 25" φαίνεται πως η αποχώρηση του σκηνοθέτη συνέβη σε κρίσιμο σημείο για το cast της ταινίας, όταν μάλιστα οι EON και Boyle βρίσκονταν στα αρχικά στάδια αναζήτησης της νέας κοπέλας του Bond και του ηγούμενου villain ώστε να αρχίσουν τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο. Τα γυρίσματα προβλέπονταν να ξεκινήσουν τον Δεκέμβρη, φέτος, και η ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία είχε ορισθεί στις 8 Νοεμβρίου, 2019.

Το κατά πόσο θα καταφέρει η ταινία να μην ξεφύγει από το πρόγραμμα παραμένει ακόμα άγνωστο, αν και η άποψη του THR είναι πως η παραγωγή θα χάσει σίγουρα την προβλεπόμενη ημερομηνία και η ταινία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2020.

Η προηγούμενη δήλωση, ωστόσο, συμπλήρωσε πως, "Οι παραγωγοί θα δράσουν ταχύτατα προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Boyle", κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το πόσο γρήγορα έφτασαν στη δημοσιότητα οι πληροφορίες που σχετίζονται με το όνομα του McQuarrie.

Ο McQuarrie θεωρείται πως "παρουσιάζει μια κλίση για 'σφαιρική' δράση", ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να εκτιμάται ιδιαίτερα από τους παραγωγούς ταινιών δράσης. Επιπλέον, το στούντιο βρίσκεται σε αναζήτηση "σεναριογράφου και σκηνοθέτη", αφού οι φήμες υποδεικνύουν ότι το σενάριο των Boyle και John Hodge δεν θα χρησιμοποιηθεί, αφού "δεν έλαβε την αποδοχή των παραγωγών Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, αλλά ούτε και του πρωταγωνιστή Daniel Craig".

Φαίνεται, επίσης, από την αποφασιστικότητα του στούντιο να βρει σεναριογράφο και σκηνοθέτη, πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ούτε το σενάριο που υπέγραψαν οι Neal Purvis και Robert Wade, οι ίδιοι που επιμελήθηκαν και το σενάριο του franchise για το 2012, "Skyfall".

H ανάληψη των σκηνοθετικών καθηκόντων από τον Danny Boyle υπήρξε προτροπή του ίδιου του πρωταγωνιστή, Daniel Craig, ο οποίος θεώρησε σωστό να προσλάβουν έναν σκηνοθέτη που φέρει τους τίτλους "Slumdog Millionaire", "28 Days Later" και πολλών άλλων, ανάλογου επιπέδου, ταινιών.

Εκείνη την περίοδο, όπου το όνομα του Boyle επιλέχθηκε, υποψήφιοι υπήρξαν και οι Dennis Villeneuve -με μία από τις πιο πρόσφατες ταινίες δράσης του να είναι το "Blade Runner 2049"- David Mackenzie ("Hell or High Water"), και Yann Demange ("White Boy Rick"). Ο Villeneuve, βεβαίως, αυτή τη στιγμή εργάζεται στο remake του "Dune", ενώ ο Mackenzie στην τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Gemstone", κάτι που τους θέτει εκτός διαθεσιμότητας για να κληρονομήσουν τη θέση που άφησε κενή ο Boyle.

Για τα γυρίσματα της ταινίας, που αναμένονταν να ξεκινήσουν τον Δεκέμβρη, οι Michael G Wilson και Barbara Broccoli της EON Productions. δήλωσαν πως, "Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα του 'Bond 25' στο Pinewoods Studio τον Δεκέμβριο με τους συνεργάτες μας από την MGM, και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Universal θα είναι η διεθνής μας διανομέας."

Τώρα που τα σχέδια άλλαξαν, είναι άγνωστο το πότε η ταινία θα βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το Variety έκανε μερικές νύξεις σχετικά, τονίζοντας πως "από το 'Goldeneye' του 1995, κάθε ταινία του franchise "James Bond" εμφανιζόταν τον χειμώνα, αλλά είναι πιθανό οι παραγωγοί του sequel να κάνουν την καλοκαιρινή αλλαγή μέσα στο 2020 ή να περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο".

Μερικές εξελίξεις τρέχουν και για τον διάδοχο του Daniel Craig, αν ο ίδιος αποφασίσει να αφήσει τον ρόλο του πράκτορα 007. Κατά την παραγωγό Barbara Brocolli, "είναι καιρός" για έναν μη λευκό να υποδυθεί τον γνωστό, κομψό, ήρωα. Οι φήμες ήθελαν τον Idris Elba να είναι ο επόμενος που θα πίνει dry martini για το franchise, ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ρόλο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Καταρρίπτει τις φήμες που τον ήθελαν για επόμενο James Bond ο Idris Elba
Keywords
Τυχαία Θέματα