Δύο παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν για το "American Horror Story: Apocalypse"

Η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Connie Britton και ο Dylan McDermott, οι stars της πρώτης σεζόν του "American Horror Story", επιστρέφουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για το "American Horror Story: Apocalypse".

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του TheWrap, οι ηθοποιοί θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα. Η επιστροφή των δύο ηθοποιών αναμενόταν, κυρίως γιατί η νέα

σεζόν του "American Horror Story" είναι μια σύνδεση μεταξύ της πρώτης σεζόν, "American Horror Story: Murder House" και της τρίτης σεζόν, "American Horror Story: Coven". Η Britton έχει να εμφανιστεί στη σειρά από την πρώτη σεζόν όπως και ο McDermott, ο οποίος είχε εμφανιστεί και σε 5 επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η Britton και ο McDermott υποδύθηκαν τους συζύγους στην πρώτη σεζόν, στην οποία μετακόμισαν σε ένα σπίτι, στοιχειωμένο από τα φαντάσματα των πρώην ενοίκων και από το δικό τους παρελθόν. Από ότι φαίνεται, οι δύο ηθοποιοί θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Άλλα ονόματα ηθοποιών που θα επιστρέψουν για την επόμενη σεζόν του "American Horror Story", συμπεριλαμβάνουν αυτά των Jessica Lange, Emma Roberts, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Stevie Nicks και πολλούς άλλους ακόμα.

Αν και η σεζόν αυτή είναι crossover με άλλες, το "Apocalypse" θα συνεχίσει από το τέλος του "Murder House", όπου ο χαρακτήρας της Britton γέννησε τον Αντίχριστο. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι και οι δύο χαρακτήρες, των Britton και McDermott, πέθαναν στο τέλος του "Murder House", οπότε είναι πιθανό να επιστρέψουν ως φαντάσματα στην επερχόμενη σεζόν.

Το "American Horror Story: Apocalypse" κάνει πρεμιέρα στο FX στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.IGN GreeceΟι μάγισσες επέστρεψαν σε νέα φωτογραφία για το "American Horror Story: Apocalypse"H Jessica Lange άκουσε το κάλεσμα κι επιστρέφει στο "American Horror Story: Apocalypse"SDCC 2018: Ο νέος κύκλος του "American Horror Story" αποκτά τρομακτικό τίτλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα