Διαχρονική στήριξη στον Παντελή Κυριακίδη


Πιστή στην κοινωνική της προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας αλλά και στις δεσμεύσεις της προς αυτούς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως τα έσοδα του αυριανού, πρώτου εντός έδρας αγώνα της σεζόν – όπως πράτει κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια – θα δοθούν στην οικογένεια του άτυχου Παντελή Κυριακίδη. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Σε μια δύσκολη εποχή, ο ΠΑΟΚ,
μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.Τα τελευταία 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action έχει προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών. Η δράση του PAOK Action θα συνεχιστεί και την αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη Super League θα δωρίζεται σε οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.Η πρώτη από τις ετήσιες δράσεις του PAOK Action θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (25/8, 19:15).
Οπως κάθε χρονιά, ο πρώτος εντός αγώνας της Super League αφιερώνεται στη βοήθεια ενός δικού μας παιδιού. Του μικρού Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ που μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα.Ολοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!»
Keywords
Τυχαία Θέματα