Το "Bad Boys 4 Life" προσθέτει ακόμα ένα όνομα στο cast

Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει.

Ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ένα νέο μέλος προστίθεται στο sequel του franchise "Bad Boys", και αυτή τη φορά έρχεται από τον μουσικό χώρο αντί του κινηματογραφικού.

Σύμφωνα με το Variety, ο DJ Khaled ενώνεται με το cast της ταινίας που βρίσκεται ήδη στο πλατό, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, ρόλο. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός παραγωγός θα φανερώσει

τις υποκριτικές του ικανότητες. Τον Σεπτέμβρη του 2019 θα ακούσουμε τη φωνή του στην animated ταινία "Spies in Disguise", στον ρόλο του Ears.

Η υπόθεση της τρίτης "Bad Boys" ταινίας, με τίτλο "Bad Boys 4 Life", θέλει τους γνωστούς μας αστυνομικούς, Will Smith και Martin Lawrence, να συγκρούονται με μία εκσυγχρονισμένη ομάδα και να αντιμετωπίζουν νέες απειλές στο Μαϊάμι.

Η ταινία βρήκε αρκετές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην οριστικοποίηση της. Από το 2009, που είχε πρώτα ακουστεί η ύπαρξη ενός ακόμα sequel, μόλις τον Νοέμβριο του 2018 ήρθε η ανακοίνωση για το πράσινο φως της παραγωγής της. Οι δύο πρωταγωνιστές μας ενημέρωσαν σχετικά με πολύ ενθουσιασμό.

Στο cast, βεβαίως, δεν θα δούμε μόνο τους Smith, Lawrence και DJ Khaled. Οι Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens και Charles Melton θα τους ακολουθήσουν στη νέα τους περιπέτεια, ενώ ο Joe Pantoliano επιστρέφει ως Captain Howard.

Οι Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad και Smith θα είναι παραγωγοί της ταινίας, ενώ οι Barry Waldman, Mike Stenson, Chad Oman και James Lassiter θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Peter Craig, Joe Carnahan και Chris Bremmer και οι Adil El Arbi και Bilall Fallah θα είναι οι σκηνοθέτες.

Τον Smith θα δούμε, σύντομα, στη live-action μεταφορά του "Aladdin", στον ρόλο του Genie. Μετά την πρώτη εικόνα που είδαμε για την ερχόμενη ταινία, ο ηθοποιός χρειάστηκε να απαντήσει στις αρνητικές εντυπώσεις που άφησε η εμφάνιση του στους φαν.

Τα "Bad Boys" θα επιστρέψουν στις 17 Ιανουαρίου του 2020.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Από την παγωμένη Σκανδιναβία και τα μιούζικαλ έρχονται οι νέες προσθήκες του "Bad Boys 4 Life" Τα κακά αγόρια Will Smith και Martin Lawrence ξανά μαζί
Keywords
Τυχαία Θέματα