Δύο προσθήκες στο 'μαφιόζικο' cast του prequel των "Sopranos"

Αρκετοί ηθοποιοί από το αρχικό cast αναμένονται.

Με τίτλο "The Many Saints of Newark" και ατμόσφαιρα του '60, ετοιμάζεται να έρθει η prequel ταινία για τη σειρά "The Sopranos" και έχει δύο νέα ονόματα στο cast της.

Κατά το Variety, ο Corey Stoll ("House of Cards", "The Bourne Legacy", "Ant-Man") και ο Billy Magnussen ("Into the Woods", "Bridge of Spies") θα συμμετέχουν στην ερχόμενη ταινία. Οι ρόλοι που θα ενσαρκώσουν δεν έχουν ακόμα αναφερθεί.

Ο Magnussen συνεργάστηκε πρόσφατα με τους Jake Gyllenhaal

και John Malkovich για την ταινία "Velvet Buzzsaw", η οποία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου, ενώ διατηρούσε και έναν ρόλο στη σειρά "Tell Me a Story", που έκλεισε τον πρώτο της κύκλο στις 3 Ιανουαρίου.

Ο Billy Magnussen στο "Game Night".

Ο Stoll έχει ένα εξίσου φορτωμένο πρόγραμμα για το μέλλον, αφού έχει κερδίσει και έναν ρόλο στο cast του "Ratched". Πρόσφατα υποδύθηκε τον Michael Romanoff για τη σειρά "The Romanoffs", ενώ εμφανίστηκε και στις βιογραφικές ταινίες "First Man" και "Driven".

Οι δύο τους ενώνονται με τους Alessandro Nivola ("Jurassic Park 3", "Coco Before Chanel"), Jon Bernthal ("The Wolf of Wall Street", "Fury") και Vera Farmiga ("Orphan", "The Departed") και σχηματίζουν το νεώτερο cast της ταινίας, στο οποίο θα βρεθούν και ονόματα από την αρχική σειρά, όπως οι Edie Falco, Steven Van Zandt, Jamie‑Lynn Sigler και Lorraine Bracco.

Ο Corey Stoll στο "Ant-Man".

Ο Alan Taylor θα σκηνοθετήσει το "The Many Saints of Newark" για την New Line, όπου το σενάριο θα υπογράψει ο David Chase, δημιουργός της πρωτότυπης σειράς. Η υπόθεση θα λάβει χώρα κατά τις εξεγέρσεις που εκτυλίχθηκαν στο Νιούαρκ τη δεκαετία του '60 κι ακολουθεί τις αντιπαλότητες μεταξύ αφροαμερικάνικων και ιταλικών συμμοριών.

Ο βασικός πρωταγωνιστής, James Gandolfini, απεβίωσε το 2013, η ταινία ωστόσο θα εξελιχθεί στο παρελθόν, οπότε πιθανότατα τον ρόλο του Tony Soprano θα τον δούμε σε νεώτερη εκδοχή του.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Spider-Man: Far From Home - First Trailer Ιδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' Choice Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα