Πρόβλημα με Πέλκα


Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΠΑΟΚ που ανεβάζει ρυθμούς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον Σαββατιάτικο, εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ανέβασαν ρυθμούς δουλεύοντας – ως επί το πλείστον – πάνω στην τακτική, προσαρμοσμένα στα δεδομένα του επικείμενου αντιπάλου. Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Πόντους Βέρμπλουμ και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Ο Σουηδός ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα με ειδικό εξοπλισμό που στόχο έχει τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης αλλά και τη σταδιακή ενεργοποίηση του εγχειρισμένου
του ποδιού. Σ’ ότι αφορά τον Ισπανό μέσο, σήμερα για πρώτη φορά βγήκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει να τρέχει, κάτι που καθιστά σαφές ότι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του Ραζβάν Λουτσέσκου ακούει στο όνομα Δημήτρης Πέλκας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό του τετρακέφαλο κι αποχώρησε με την κατάστασή του ν’ αξιολογείται αύριο, με την αντίστοιχη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα