Το Alien: Blackout είναι πραγματικότητα κι έρχεται σε φορητές συσκευές

Η Amanda Ripley του Alien: Isolation επιστρέφει.

Το πολύ-φημολογούμενο Alien: Blackout είναι πραγματικό παιχνίδι, με πρωταγωνίστρια την Amanda Ripley του Alien: Isolation και θα κυκλοφορήσει στα iOS, Android

και Amazon App Store.

Η δημιουργός εταιρεία D3 Go! έχει μία καταχώριση στην ιστοσελίδα της, που περιγράφει το παιχνίδι ως "ένα νέο κεφάλαιο στο franchise του Alien που ακολουθεί το έπος της Amanda Ripley, κόρη της Ellen Ripley, μεταξύ των ταινιών Alien και Aliens". Το παιχνίδι αναμένεται σύντομα.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι είδους τίτλος θα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά φαίνεται να ακολουθεί το survival horror στυλ του Alien: Isolation.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή: "Χρησιμοποιώντας μόνο την περιορισμένη ενέργεια του διαστημικού σταθμού για τη λειτουργία ολογραφικού χάρτη, καμερών παρακολούθησης και motion tracker, προσπαθήστε να παραμείνετε κρυμμένοι και προστατέψτε το πλήρωμά σας από τον τέλειο κυνηγό σε επτά επίπεδα που προκαλούν φόβο."

Η καταχώρηση υπόσχεται επίσης διαφορετικές στρατηγικές και τερματισμούς.

Οι φήμες για το Alien: Blackout ξεκίνησαν έπειτα από καταχώρηση εμπορικού σήματος για το όνομα του. Πολλοί περίμεναν την αποκάλυψη του στα The Game Awards, έπειτα από συζήτηση στο Twitter μεταξύ του Geoff Keighley και του Hideo Kojima

Αν τώρα δεν περιμένατε ή δεν θέλατε ένα mobile game, θα χαρείτε με την Cold Iron Studios η οποία συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο game για κονσόλες και PC.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceSoulcalibur VI - Accolades TrailerGameathlon Winter 2019 Trailer - ΠρωτόγονοιGod Eater 3 - OVA Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα