Έκρηξη στο ελληνικό twitter για την NFL

Η συγκλονιστική εξέλιξη των δύο αγώνων της Κυριακής για την wild card weekend της NFL έγινε παγκόσμιο αθλητικό θέμα στα social media.

Και για μια ακόμη βραδιά viral στο ελληνικό twitter χάρη στη μετάδοση των δύο παιχνιδιών για επτά σερί ώρες από τη Nova.


Πιο συγκεκριμένα το hashtag #nflnova που εδώ και χρόνια αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας των φίλων του σπορ την ώρα των ζωντανών μεταδόσεων της Nova μέσω των καναλιών Fox Sports έγινε viral από νωρίς το βράδυ της Κυριακής με τον αγώνα Baltimore Ravens- Los Angeles Chargers.

Ήταν σταθερά μέσα στα πέντε δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης και αργότερα μετά τα μεσάνυκτα με την συγκλονιστική εξέλιξη του παιχνιδιού Chicago Bears-Philadelphia Eagles.

Την ώρα που ο κίκερ του Σικάγο Κόντι Πάρκι αστόχησε στο καθοριστικό κικ που έκρινε τη συνάντηση το hashtag #nflnova ήταν το δεύτερο δημοφιλέστερο σε όλο το ελληνικό τουίτερ.
Οι μεταδόσεις της NFL στη Nova θα συνεχιστούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο με τα divisional playoff και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή του Super Bowl σε μια ολονύχτια μετάδοση στη μετάδοση της οποίας θα είναι όπως κάθε χρόνο ο Δημήτρης Καρύδας και στον σχολιασμό ο Πάρης Παπαέλληνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα