Αγωνία για Χρυσικόπουλο

Σχεδόν λευκό ήταν σήμερα το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τη Χαποέλ Χολόν για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League μόνο ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής της ομάδας είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να πάρει το
"πράσινο" φως από τον ίδιο τον παίκτη και το ιατρικό τιμ σχετικά με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Ο Έλληνας φορ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι στη διάρκεια του αγώνα του "Δικέφαλου" στη Ρόδο, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο (8/1) το βράδυ.

Ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος ήταν άρρωστος, και ο Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο λαγονοψοΐτη, επέστρεψαν στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Σε αυτό συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και ο Ντάριους Γκάρετ. Και οι τρεις υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση με τη Χαποέλ Χολόν.

Η "ασπρόμαυρη" ομάδα ξεκίνησε το σημερινό της πρόγραμμα με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο. Συνέχισε με προπόνηση τακτικής, έχοντας να αντιμετωπίσει και ορισμένα νέα δεδομένα όσον αφορά την πρωτοπόρο του Ισραηλινού πρωταθλήματος, μετά και την προσθήκη του Ρέινολντς.
Keywords
Τυχαία Θέματα