Τις βραδινές προτιμήσεις των φαν του "Rick and Morty" αποκάλυψε το Hulu

Όπως και πολλές ακόμα λεπτομέρειες.

Οι φαν του "Rick and Morty" φαίνεται πως προτιμούν να "βαμπιριάζουν" αργά τη νύχτα βλέποντας πολλαπλά επεισόδια της αγαπημένης τους σειράς. Το Hulu έκανε την έρευνα του, κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα κυκλοφόρησε και η τρίτη σεζόν του "Rick and Morty" στο κανάλι του Hulu και, επιβεβαιωμένα, είναι μία από τις animated σειρές που έρχονται υψηλότερα στις προτιμήσεις των θεατών. Αν και δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, μέσα στην

πρώτη εβδομάδα παρουσίας της σειράς στην streaming υπηρεσία, σχεδόν οι μισοί θεατές παρακολούθησαν και τα δέκα πρώτα επεισόδια μέσα σε μία μέρα.

Ακόμα και όσοι δεν κατέληξαν αδηφάγοι τηλεοπτικοί εκπρόσωποι, είδαν πολλά επεισόδια φέρνοντας τον μέσο όρο στα τέσσερα επεισόδια την ημέρα ανά τηλεθεατή.

Τα στοιχεία γίνονται ακόμα πιο αναλυτικά και αποκαλύπτουν τι κάνουν οι συνδρομητές του Hulu τα βράδια. Μέσα στη νύχτα, 11:00 μ.μ.- 01:00 π.μ., σε ώρα Αμερικής, οι τηλεθεατές βλέπουν "Rick and Morty" περισσότερο από ποτέ και δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα βράδια της Δευτέρας.

Αν και οι ίδιοι θεατές που αγαπούν το "Rick and Morty" παρακολουθούν παρόμοιες animated σειρές ενήλικου περιεχομένου, όπως τα "Family Guy", "Bob's Burgers" και "South Park", απολαμβάνουν εξίσου και τις δραματικές σειρές: περίπου 40% των θεατών του "Rick and Morty" βγάζουν μαντηλάκια για τα δάκρυα και παρακολουθούν τη σειρά "This Is Us" ή το " The Handmaid's Tale". Ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι, επιπλέον, το γεγονός πως το μεγαλύτερο κοινό του "Rick and Morty" αποτελείται από άντρες, με τις γυναίκες να καλύπτουν πιστά το 40%.

Σχετικά με το "Rick and Morty", οι συν-δημιουργοί Dan Harmon και Justin Roiland εξήγησαν τους λόγους της καθυστέρησης στην ανανέωση της 4ης σεζόν, δηλώνοντας πως επιθυμούσαν να εξασφαλίσουν την ανανέωση περισσότερον κύκλων για το σόου. Το κατόρθωσαν, τελικά, και κατοχύρωσαν μία συμφωνία 70 επεισοδίων κυκλοφορίας στο Adult Swim μέσω του Cartoon Network.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο, το πότε θα κυκλοφορήσει ο 4ος κύκλος. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχουν δεκάδες σειρές για να παρακολουθήσετε και μπορείτε να τις βρείτε όλες στον μεγάλο Τηλεοπτικό Οδηγό του IGN.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΜε το ιπτάμενο αμάξι θα έρθουν οι νέες σεζόν "Rick and Morty" πιο γρήγοραΝα γιατί καθυστέρησε η ανανέωση του "Rick and Morty"Θα έχουμε Rick and Morty για 70 ακόμα επεισόδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα