Επιβεβαιώθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Joaquin Phoenix στην αυτόνομη origin ταινία για τον Joker

Ο Phoenix θα είναι ο Joker.

Ο Joaquin Phoenix, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κόμμοδος του "Gladiator" ("Μονομάχος"), έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία. Ο ηθοποιός θα γελάσει δολοφονικά ως Joker σε δική του, αυτόνομη ταινία.

Όπως αναφέρει το THR, η Warner

Bros., επιβεβαιωμένα συμφώνησε με τον Phoenix για να πρωταγωνιστήσει στο "The Clown Prince of Crime", μία αυτόνομη ταινία για την προέλευση του Joker, χαμηλού προϋπολογισμού. Αν και όλες οι φήμες μιλούσαν για τη συμμετοχή του, η επίσημη επιβεβαίωση μόλις έφτασε.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει επίσημα τον Σεπτέμβριο. Τον προηγούμενο χρόνο μάθαμε ότι η ταινία origin για τον Joker βρισκόταν σε αρχικά στάδια ανάπτυξης. Ο Todd Phillips, σκηνοθέτης του "The Hangover" θα αναλάβει χρέη σεναρίου και σκηνοθεσίας, ενώ το σενάριο θα συν-υπογράψει ο Scott Silver ("8 Mile").

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την ταινία να επικεντρώνεται στη Gotham του '80, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα που μεταφέρθηκαν από το THR, το στούντιο περιέγραψε την ιστορία του Joker ως "μία εξερεύνηση ενός ανθρώπου εξοστρακισμένου από την κοινωνία, ο οποίος δεν αποτελεί απλώς μία θαρραλέα σπουδή στον χαρακτήρα, αλλά επιπλέον μία ευρύτερα προειδοποιητική ιστορία".

Στη συμπαραγωγή της ταινίας θα βρεθούν οι Emma Tillingker Koskoff και Richard Baratta του "The Wolf of Wall Street". Για την ταινία θα επενδυθεί το ποσό των $55 εκατομμυρίων, το οποίο για τα δεδομένα παραγωγής των σύγχρονων ταινιών που προέρχονται από κόμικ φαίνεται σχετικά μικρό.

Όπως αναφέρει το Variety, και πρωτύτερα το IGN, θα είναι μία αυτόνομη κυκλοφορία υπό την τωρινή ανεπίσημη αιγίδα των DC comics. Η ταινία φαίνεται πως θα προβάλλει μία αντισυμβατική περιπλάνηση εικονικών χαρακτήρων των θεμελίων των κόμικ της DC, ανεξάρτητη από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο σύγχρονο κινηματογραφικό της σύμπαν.

Η ταινία προβλέπεται να ανεξαρτητοποιηθεί από της ταινίες των σούπερ- ηρώων και να δώσει περισσότερη έμφαση στην τραχιά εγκληματική και δραματική ατμόσφαιρα του Joker.

Η νέμεσις του Batman εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 25 Απριλίου του 1940 και δημιουργήθηκε από τους Bill Finger, Bob Kane και Jerry Robinshon. Ο Joker παρουσιάστηκε από την αρχή ως ψυχοπαθής και σαδιστής και συνέχισε τη δολοφονική του καριέρα με μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας τον Batman στην κόλαση. Πέρα από τις συνωμοσίες που έχει ενορχηστρώσει για να "τσιγκλήσει" τον ήρωα, ο Joker δολοφόνησε τον δεύτερο Robin Jason Todd, και κατά παραγγελία κοινού μάλιστα, και άφησε παράλυτη την Barbara Gordon. Τον άπιαστο villain της Gotham έχουν ενσαρκώσει ήδη ο Jack Nicholson, βραβευμένος με 3 Όσκαρ, ο Heath Ledger, βραβευμένος με Όσκαρ για τον ρόλο του Joker στο "The Dark Knight", και ο Jared Leto, βραβευμένος με 1 Όσκαρ.

Για την ερχόμενη origin ταινία του Joker δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πολλές ταινίες, όμως, θα προβληθούν στους κινηματογράφους τον Ιούλιο. Για να βρείτε ποιες και πότε, συμβουλευτείτε τον Κινηματογραφικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceO Jared Leto θα γίνει ο Joker για τη δική του αυτόνομη ταινίαΞέρουμε τι στοιχεία θα έχει ο Joker στην ταινία του και από που τα δανείστηκεO Joaquin Phoenix για να παίξει τον Joker

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα