Η Amy Hennig δεν ρίχνει ευθύνες στην EA για το ακυρωμένο παιχνίδι της Visceral

Όσο δύσκολο και αν ήταν για εκείνη.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο συνέδριο του Gamelab στη Βαρκελώνη, η Amy Hennig δήλωσε ότι δεν ρίχνει την ευθύνη στην EA για την ακύρωση του παιχνιδιού Star Wars της Visceral.

Η συνομιλία, η πλήρης έκδοση της οποίας δόθηκε από το Venture Beat, ήταν μεταξύ της Amy Hennig, του Mark Cerny της Sony και του Geoff Keighley των "The Game Awards".

Αργά

στη συζήτηση, ένα μέλος του ακροατηρίου έκανε στην Hennig μια ερώτηση σχετικά με την EA που φέρεται ότι τραβούσε την πρίζα του παιχνιδιού Star Wars στο οποίο εργαζόταν η Visceral Games, επειδή ήταν single player: "Υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο δίλημμα πριν από λίγους μήνες για την EA και αυτό το ερώτημα αν τα single player παιχνίδια είναι «νεκρά». Τι πιστεύετε γι 'αυτό;"

"Δεν κατηγορώ την ΕΑ για αυτή την απόφαση, όσο δύσκολο και αν ήταν για εμένα", δήλωσε η Hennig. "Καταλαβαίνω την πρόκληση, πρέπει να το δούμε με διάφορους τρόπους. Νομίζω ότι πρόκειται για portfolios παιχνιδιών σε διαφορετικά σημεία τιμών που μας επιτρέπουν να κάνουμε κάτι περισσότερο από τους κλώνους του Fortnite και του Destiny".

Στην ίδια απάντηση, η Hennig μίλησε για τον χειρισμό της Sony για τις single player εμπειρίες, επαινώντας την υποστήριξή τους σε αυτά τα είδη παιχνιδιών, επειδή είναι εξαιρετικά ακριβά στη δημιουργία τους όταν δεν υπάρχει live υπηρεσία σε αυτά.

Η Hennig πιστεύει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής στον κλάδο, με την πίεση να προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο για το ίδιο σημείο τιμών που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά να διατηρήσουμε τις single player εμπειρίες.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα