Την ολοκλήρωση της ιστορίας θα δούμε με το sequel του "Kingsman: The Golden Circle"

Sequel σε ποια ταινία;

Το sequel του "Kingsman: The Golden Circle" λέγεται ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με το Collider. Η ταινία δεν θα είναι το "Kingsman 3", το οποίο θα είναι prequel των δύο ταινιών.

Ο Matthew Vaughn γράφει το σενάριο του sequel και σχεδιάζει να καθίσει πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ η επιστροφή των Taron Egerton και Colin Firth

είναι αναμενόμενη.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας, τον Μάιο ή τον Ιούνιο 2019. Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, πέρα από το ότι η ταινία αυτή θα ολοκληρώσει την ιστορία των χαρακτήρων των Egerton και Firth.

Tο prequel, στο οποίο δεν θα πρωταγωνιστεί ο Egerton, θα λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λονδίνου των Ιανουάριο και θα κρατήσουν για τέσσερις μήνες περίπου.

Θα είναι ένα "δράμα εποχής" στο οποίο θα δούμε το Kingsman στην αρχική του μορφή, ένα μαγαζί όπου φτιάχνει κοστούμια. Θα δείχνει "την ιστορία του κόσμου μέσα από τα μάτια του Kingsman" και θα παρουσιάζει "τον άνδρα που θα γίνει ο Kingsman".

Ο Vaughn έχει επιβεβαιώσει ότι θα γράψει, σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός της τρίτης ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019.

IGN Greece Ένας πρωταγωνιστής μείον για το "Kingsman 3" Ο Ralph Fiennes ίσως γίνει υπερκατάσκοπος για το prequel του "Kingsman" Μάθαμε πότε επιστρέφει η 3η ταινία για την μυστική οργάνωση Kingsman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα