Επίσημο trailer για το "Young Justice: Outsiders" και επιπρόσθετο υλικό

Επανακυκλοφορούν τα επεισόδια των προηγούμενων σεζόν πιο γεμάτα.

Το DC Universe αποκάλυψε το επίσημο trailer του "Young Justice: Outsiders", το οποίο αποτελεί την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

Η σειρά, η οποία ζωντάνεψε ξανά για την online συνδρομητική υπηρεσία της DC αφότου είχε ακυρωθεί το 2013 από το Cartoon Network, φέρνει στο προσκήνιο τους

γνωστούς μας ήρωες, οι οποίοι ακόμα αντιμετωπίζουν τον αντίκτυπο των γεγονότων της δεύτερης σεζόν, ενώ παράλληλα βρίσκονται απέναντι σε νέες απειλές. Η διακίνηση μεταλλαγμένων εφήβων και οι διαγαλαξιακές δυνάμεις που αποζητούν τον έλεγχο των παντοδύναμων νέων θα προβληματίσουν τους υπέρ-ήρωες στα ερχόμενα επεισόδια.

Τα τρία επεισόδια του "Young Justice: Outsiders" δεν θα αφήσουν για πολύ καιρό τους φαν σε αναμονή, αφού θα κάνουν πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου στο DC Universe και θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή έκτοτε, ενώ τέσσερα ακόμα επεισόδια θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 25 Ιανουαρίου ως το φινάλε της μισής σεζόν. Το υπόλοιπο μισό του κύκλου θα έρθει μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, ακολουθώντας το κλείσιμο της live-action σειράς, "Doom Patrol", εξίσου στο DC Universe.

H streaming πλατφόρμα της DC θα φιλοξενήσει, επιπλέον, τα επεισόδια των πρώτων δύο σεζόν του "Young Justice", μαζί με υλικό σχολιασμού, συνεντεύξεων και γεγονότων των παρασκηνίων, περιλαμβάνοντας συγγραφείς και επιμελητές της DC όπως οι Sam Humphries, Bernard Chang και James Tynion IV, από τη μετάδοση Whelmed οι οικοδεσπότες Rich Howard, Emily Buza και Neal Powell, οι παραγωγοί του "Young Justice", Greg Weisman και Brandon Vietti και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Phil Bourassa. Τα εν λόγω επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη ξεκινώντας από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 25 του ίδιου μήνα.

Ο Weisman υπογράφει επίσης και ένα prequel κόμικ το οποίο θα κυκλοφορήσει, αποκλειστικά στο DC Universe, με σχέδια του Christopher Jones. Θα κυκλοφορήσει σε δύο κεφάλαια των δέκα σελίδων στις 2 και 3 Ιανουαρίου, αμέσως πριν από την πρεμιέρα της σειράς.

Ένα ενδεικτικό βίντεο από το "Young Justice: Outsiders" μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η νέα σεζόν θα φέρει νέους χαρακτήρες, όπως οι Forager (Jason Spisak) και Halo (Zehra Fazal). Τα ήδη υπάρχοντα μέλη είναι οι Static, Kid Flash, Robin, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen, Arrowette, Arsenal και Beast Boy. Οι Darkseid και Vandal Savage θα είναι οι κύριοι κακοί της σεζόν και η Tigress θα μας γνωρίσει τρεις νέους χαρακτήρες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την 3η σεζόν "Young Justice: Outsiders" SDCC 2018: Νέοι χαρακτήρες και trailer για το Young Justice: Outsiders SDCC 2017: Αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες της 3ης σεζόν του Young Justice

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα