Την απόκτηση του Εντελίνο Ιε ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τον 23χρονο μέσοε Εντελίνο Ιέ απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας στην χειμερινή σεζόν.
Ο Ιέ υπέγραψε σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Σπόρτιγκ Λισαβόνας όπου για τρία χρόνια (2013-16) έπαιξε στην β’ ομάδα.

Το 2015 παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Κρουόγια της Λιθουανίας όπου και πέτυχε το πρώτο του γκολ
σε πρωτάθλημα μεγάλης κατηγορίας.
Κατόπιν δόθηκε δανεικός στην Σινφάες ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία όπου με 29 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι και πριν από λίγες μέρες ανήκε στην Μπράγκα όπου και αγωνίζονταν στην 2η ομάδα της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα όπου και ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιε, ο 23χρονος παίκτης δήλωσε :

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο και την πόλη».
Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία... "

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια των όσων είπε ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο όπουτ ζήτησε την άμεση ενίσχυση της ομάδας μετά την αποχώρηση των Μαυροπάνου, Ναδάλες, Ροντρίγκες και Κοζορώνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα