Λουσέρο, ο μεγάλος άτυχος

Αυτό κι αν ήταν χτύπημα... Ο Αντριάν Λουσέρο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Δυστυχώς για τους ανθρώπους του ΑΟΞ, επιβεβαιώθηκαν σήμερα (16/1) οι μεγαλύτεροι φόβοι τους, σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό που αποκόμισε ο παίκτης στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, η μαγνητική τομογραφία, που έκανε χθες (15/1) ο Αργεντίνος, έδειξε ότι έχει υποστεί τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, στο γόνατο. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την
ενεργό δράση για διάστημα πέντε (5) έως έξι (6) εβδομάδες, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως. Δηλαδή, μέχρι το τέλος του ερχόμενου μήνα.

Κατά τα άλλα, πρωϊνή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της Ξάνθης, εν όψει της αναμέτρησης που έπεται, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό (21/1). Πριν από αυτήν, ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, έκανε ανάλυση του αντιπάλου στους παίκτες του με τη χρήση βίντεο.

Στα θετικά για τον ΑΟΞ είναι ότι σταδιακά ο εδώ και πολύ καιρό τραυματίας Μπρίτο ανεβάζει ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να μπει ξανά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα