«Μεγάλος μας στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ»

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδίδεται στο Κανάλι ΕΝΑ του Πειραιά, «Μεγάλη μου αγάπη», μίλησε ο Γιώργος Δερβίσης. Ο διεθνής αμυντικός της ομάδας πόλο εξήγησε το μυστικό που ο Ολυμπιακός βαδίζει με επιτυχία προς το Final 8 της Γένοβας.

Για την πολύ καλή έως τώρα πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Προσπαθούμε να

δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αυτό που γίνεται μέχρι τώρα θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Να είμαστε μια ομάδα που αποδίδει ό,τι καλύτερο μπορεί και να μην φοβάται κανένα αντίπαλο. Αυτό βγαίνει μέσα από την προπόνηση, την πολλή δουλειά και τη συγκέντρωση στους στόχους».

Για το ματς με τον Αννόβερο: «Με το Αννόβερο κάποια στιγμή ήταν 6-0 το σκορ. Προσπαθούμε από το πρώτο λεπτό να δείξουμε στον αντίπαλο, ειδικά μέσα στην έδρα μας, ότι δεν έχει κανένα περιθώριο. Με συγκέντρωση θέλουμε να του «κόψουμε τα φτερά» από την αρχή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι υψηλό το επίπεδο και δεν έχεις περιθώρια χαλαρότητας και απώλειας. Πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζεις και ειδικά μέσα στην έδρα μας να παίρνουμε τους σημαντικούς τρεις βαθμούς που θα είναι εφόδιο για τη συνέχεια».

Για τον εφετινό Ολυμπιακό: «Η ομάδα έχει ομοιογένεια, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, ακολουθούμε τους κοινούς στόχους που έχουμε και διαθέτουμε κοινό τρόπο σκέψης. Αυτό ξεκινάει από τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια της Ελλάδας και συνεχίζεται στα δυνατά της Ευρώπης. Δεν ξέρω που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή με άριστα το 10. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο και ευελπιστούμε να φτάσουμε σε ακόμα καλύτερο επίπεδο. Να πάμε στο fina-8 και εκεί να δώσουμε το πραγματικά 100 τοις 100 των δυνατοτήτων μας».

Για το στόχο των ευρωπαϊκών τροπαίων των ομάδων πόλο του συλλόγου: « Ο Ολυμπιακός σε όλα τα σπορ έχει στόχο να διακρίνεται στην Ευρώπη. Πόσω μάλλον στο πόλο που οι Γυναίκες έχουν κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Λεν Τρόφι, ένα Σούπερ βρίσκονται συνέχεια στους τελικούς. Και οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί συνεχόμενα χρόνια σε τελικές φάσεις. Ο στόχος είναι να πας όσο πιο μακριά γίνεται και αυτό είναι και το πολύ μεγάλο κίνητρο. Σίγουρα οι εγχώριοι τίτλοι είναι και αυτοί κίνητρο αλλά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κίνητρο μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ».

The post «Μεγάλος μας στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα