Την Donna Troy εν δράσει βλέπουμε στο νέο promo της σειράς "Titans"

Πρεμιέρα του επεισοδίου στις 30 Νοεμβρίου.

Το "Titans" ήταν η πρώτη νέα σειρά που έφερε η υπηρεσία streaming της DC και η οποία έχει ανανεωθεί ήδη για δεύτερη σεζόν.

Συνεχίζοντας ακάθεκτη την ιστορία της, το promo βίντεο για το 8ο επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Το επεισόδιο θα έχει τον τίτλο "Donna Troy" και αυτό γιατί ο Robin θα ενώσει τις δυνάμεις του με την ομώνυμη προστατευόμενη της Wonder Woman (Conor Leslie)

για να ανακαλύψουν την καταγωγή της Starfire.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η Donna Troy πρωτοεμφανίστηκε το 1965 στο τεύχος "The Brave and the Bold #60" των Bob Haney και Bruno Premiani και με το ψευδώνυμο Wonder Girl, πολεμούσε πλάι στους Robin, Kid Flash και Aqualad. Ήταν ενεργό μέλος των "Teen Titans" και αργότερα των "Titans".

Η σειρά ακολουθεί τους Dick Grayson (Robin) και Rachel Roth (Raven) που προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand'r (Starfire) και Gar Logan (Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans. Οι Hawk and Dove έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά. O Geoff Johns, o δημιουργός της σειράς, σκοπεύει να φέρει την ομάδα Doom Patrol, με τον Bruno Bichir στον ρόλο του αρχηγού της ομάδας, Dr. Niles Caulder.

Δημιουργοί είναι οι Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft και Ryan Potter. Η σειρά συζητήθηκε πολύ λόγω της σκληρής γλώσσας που χρησιμοποιήθηκε, αν και υπήρξε τελικά εξήγηση που τη δικαιολογούσε.

Το "Titans" θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Πηγή άρθρου: CBR.com

IGN Greece Titans: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Jason Todd" Raven και Starfire με τα κοστούμια τους στα γυρίσματα του "Titans" Στιγμιότυπα από την πρώτη σεζόν του "Titans"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα