Το Super Smash Bros. Ultimate έχει τα περισσότερα Pre-Sellings από οποιοδήποτε Smash Bros

Ρεκόρ για το Nintendo Switch.

Το Super Smash Bros. Ultimate έχει σημειώσει ρεκόρ παραγγελιών πριν ακόμα ξεκινήσει η επίσημη διάθεση του τον επόμενο μήνα.

Η ανακοίνωση έγινε από τη Nintendo Versus, στην οποία ένα σύντομο gameplay trailer μάς ενημερώνει

ότι το παιχνίδι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.

Τα νέα αυτά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση από την Pokémon Company ότι τα Pokemon: Let's Go Pikachu και Pokemon: Let's Go Eevee έχουν πουλήσει τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε μία μόλις εβδομάδα, κυριαρχώντας στα charts.

Super #SmashBrosUltimate is punching its way into the record books! Thank you to all the amazing fans for your support in making this a fight for the ages! Be sure to have your #NintendoSwitch ready to experience the action when the game launches on 12/7.https://t.co/z26JLSHE3Wpic.twitter.com/AqkeDlKYSb

Nintendo Versus (@NintendoVS) 23 Νοεμβρίου 2018 Με το Super Smash Bros. Ultimate να κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου στου Switch, ωστόσο, το ρεκόρ αυτό φαίνεται να κινδυνεύει. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε έχει ήδη βγει το επίσημο ρόστερ με όλους τους χαρακτήρες οι οποίοι θα παίρνουν μέρος. Φυσικά όμως δεν θα τελειώσει τίποτα εκεί αφού η Nintendo έχει ήδη έτοιμα τα 5 DLC του παιχνιδιού.

Θα υπάρξει επίσης και ένα Fighters Pass το οποίο θα έχει όλα τα DLC και θα κοστίζει 25 δολάρια. Όσοι επίσης αγοράσουν το παιχνίδι πριν τις 31 Ιανουαρίου του 2019 θα πάρουν δώρο το Piranha Plant.

Το παιχνίδι θα έχει σαν story mode το World of Lite, και εκτός από το να παλεύετε με φίλους θα μπορείτε να λύσετε γρίφους, να ξεκλειδώσετε χαρακτήρες και να τα βάλετε με επικά bosses.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN Greece 'Έντονες φήμες' για 'γεμάτο' post-launch πρόγραμμα του Smash Bros Ultimate Έχουμε νέα για το Super Smash Bros. Ultimate Super Smash Bros. Ultimate - Isabelle Fighter Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα