Ένας οκτάχρονος έφτιαξε skin για το fortnite

Τον Chicken Trooper.

Τα σκίτσα ενός μικρού fan του Fortnite, με το όνομα Connor, φαίνεται πως έπεισαν την Epic να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο skin, τον Chicken Trooper.

Σύμφωνα με το pcgamer, όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του μικρού δημοσίευσε τα σκίτσα του στο Reddit. Ένας καλλιτέχνης φρόντισε να κάνει τα σκίτσα πιο κατάλληλα για το παιχνίδι και από εκεί και

μετά η Epic έφτιαξε το καινούργιο της skin, το οποίο μάλιστα είναι πλέον oficial skin του παιχνιδιού.

Το skin είναι διαθέσιμο με 1500 V-Bucks και μπορείτε να του προσθέσετε κανα δυο πραγματάκια ακόμη, όπως το Flappy Flyer με 800 V-Bucks και το Scrambler με 500.

Σε άλλα νέα σχετικά με το Fortnite το παιχνίδι ετοιμάστηκε να δεχτεί το βαρύ χειμώνα, αφού πρώτα έκλεψε το χορό ενός ηθοποιού, ενώ μάθαμε πως ο Wreck-It-Ralph έκανε την εμφάνιση του. Για περισσότερα όμως νέα δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN Greece Το Fortnite κερδίζει το Red Dead Redemption 2 στα Golden Joystic Awards Σπάνε τα κοντέρ οι ταυτόχρονοι χρήστες του Fortnite Το Fortnite ίσως βάλει διαφορετικά challenges ανάλογα με τη χώρα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα