Τίμπεργουλβς: Πέρασε βαριά τον κορωνοϊό ο Τάουνς

Τίμπεργουλβς: Πέρασε βαριά τον κορωνοϊό ο ΤάουνςtnalΠέμ, 02/11/2021 - 16:02

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς αποκάλυψε πως είχε περάσει βαριά τον κορωνοϊό και πως ντρέπεται για τη νοσηλεία που είχε μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε με τον ιό, ο οποίος κόστισε τη ζωή σε έξι μέλη της οικογένειάς του.

Αρχικά, ο Τάουνς δήλωσε: “Πέρασα πολύ βαριά τον κορωνοϊό και με υψηλό ρίσκο. Είχα μερικές πολύ τρομακτικές νύχτες. Δεν ένιωθα καθόλου καλά, η επίδραση

στην υγεία μου ήταν πολύ μεγάλη και δεν το πέρασα καθόλου εύκολα, γιατί είχα και κάποιες άλλες παθήσεις που δεν είχαν εκδηλωθεί. Ήξερα ότι θα είχα δύσκολη περιπέτεια, γιατί γενετικά έχω πολλά κοινά στοιχεία με τη μητέρα μου. Δεν το περνούν όλοι οι άνθρωποι απλά".

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Νιώθω ένοχος για την περίθαλψη και τη φροντίδα που είχα, ακόμη και για κάτι που έγινε για να μείνω ζωντανός και να θεραπευτώ. Ξέρω πως δεν την έχουν όλοι οι άνθρωποι και θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη σε όλους στον κόσμο".

Τέλος, ο Τάουνς αναφέρθηκε και στο αν πρέπει να γίνει το εφετινό All Star Game τονίζοντας: "Προσωπικά θεωρώ πως δε θα έπρεπε να γίνει, αλλά τι σκ... ξέρω εγώ. Άλλωστε δεν έχω αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό".

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Minnesota Timberwolves - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Minnesota Timberwolves ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Καρλ Άντονι Τάουνς αποκάλυψε πως είχε περάσει βαριά τον κορωνοϊό και πως ντρέπεται για τη νοσηλεία που είχε μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα. Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 16:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα