Τι ζήτησε η Ένωση παικτών από την Ευρωλίγκα

Η κατάργηση των αυτοκόλλητων διαφημίσεων από το παρκέ, τα μονόκλιμα δωμάτια στις αποστολές, καθώς ακόμα και οι ώρες προπονήσεων ήταν μερικά από τα πλέον σημαντικά θέματα που ζήτησε η Ένωση παικτών από την Ευρωλίγκα.

Η Ένωση Παικτών ήρθε σε συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή για την κατάργησή των αυτοκόλλητων από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν και στις πληρωμές των παικτών, όπως και στα πρόστιμα που επιβάλλονται από τη Euroleague.



Επίσης, η καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων δεν θα μπορεί να ξεκινάει πριν από τις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν λιγότερες προπονήσεις.

Παράλληλα, οι ομάδες θα υποχρεούνται να δίνουν ρεπό στους παίκτες τους, εκτός από τις διπλές εβδομάδες, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στα ωράρια που θα προπονούνται οι ομάδες.

Τέλος, οι αθλητές θα μπορούν πλέον να μένουν σε μονόκλινα δωμάτια και όχι δίκλινα, ενώ και σε περίπτωση τραυματισμού ο κάθε παίκτης θα μπορεί να εξεταστεί από δικό γιατρό για να παίρνει μία δεύτερη γνώμη.


Keywords
Τυχαία Θέματα