Τι μας κρύβουν τα lunch boxes του Fallout;

Κανα δύο bonus items.

Ειδικά lunch boxes, τα οποία προσφέρουν κάποια bonus σε όσους τα αγοράσουν, φαίνεται ότι θα έρθουν σύντομα στο Fallout 76.

Τα lunch boxes, είναι ήδη διαθέσιμα στο Fallout Shelter και σύμφωνα με το pcgamer θα έρθουν και στο Fallout

76. Ακόμα βέβαια δεν είναι γνωστό το πότε θα γίνει αυτό.

Για να φτάσουν βέβαια τα παραπάνω νέα στα χέρια μας χρειάστηκε αρκετή δουλειά από έναν χρήστη του Reddit ο οποίος μάζεψε όλες τις πληροφορίες για το καινούργιο patch του παιχνιδιού.

Αν προσέξετε, δίπλα στα lunch boxes γράφει ATX. Αυτή είναι η συντομογραφία για το Atom Shop tag, που σημαίνει ότι είναι premium περιεχόμενο.

Η Bethesda πάντως είχε δηλώσει ότι τα microtransactions θα χρησιμοποιούνται μόνο για την αγορά cosmetic items ενώ δεν θα κυκλοφορούσαν loot boxes. Τα lunch boxes, ωστόσο, φαίνεται να μην ανήκουν στην ίδια κατηγορία αφού κυρίως θα δίνουν hunger και damage resistance.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν τα lunch boxes θα είναι διαθέσιμα μόνο στην περίοδο των διακοπών. Μέχρι να μάθουμε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN και θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

IGN Greece Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο Ultrawide Mode του Fallout 76 Η Bethesda ετοιμάζει το τελευταίο patch του Fallout 76 για το 2018 Fallout 76: Ένα από τα χειρότερα λανσαρίσματα στην ιστορία της βιομηχανίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα