Την πρωτιά στο box office κατακτά το "Spider-Man: Into the Spider-Verse"

Το πολύ-σύμπαν νικά!

Το "Spider-Man: Into the Spider-Verse" κέρδισε $35,4 εκ. στο box office για την πρώτη εβδομάδα προβολής του.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία απέφερε $21 εκ. σε χώρες εκτός των ΗΠΑ, ενώ τα παγκόσμια έσοδά του ανέρχονται στα $56,4 εκ. Πολύ καλά τα πήγε στην Νότια Κορέα

με $3,3 εκ σε έσοδα και στο Η.Β. με $2,9 εκ. Την πρώτη βραδιά που προβλήθηκε έφερε κέρδη ύψους $3,5 εκ. Να σημειώσουμε ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα $90 εκ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την ταινία του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Clint Eastwood, "The Mule" με $17,2 εκ. Ο προϋπολογισμός της ταινίας λέγεται ότι ήταν $50 εκ. και αναφορές θέλουν τους θεατές που την παρακολούθησαν να είναι πάνω από 50 ετών.

Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκουμε τα "Dr. Seuss’ The Grinch" ($11,6 εκ.) και "Ralph Breaks the Internet" ($9,6 εκ.). Το "Mortal Engines" ήρθε στην πέμπτη θέση με ένα κάπως απογοητευτικό ποσό των $7,5 εκ. Τα παγκόσμια κέρδη του ανέρχονται στα $42,2 εκ., αλλά η ταινία είχε προϋπολογισμό ύψους $100 εκ..

Διαβάστε τα review μας για τα "Spider-Man: Into the Spider-Verse", "Ralph Breaks the Internet" και "Mortal Engines" και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το "Aquaman" στο box office Ο Venom παίρνει την πρωτιά του οκτωβριανού box office Το "The Meg" καταβροχθίζει τους αντιπάλους στο box office των ΗΠΑ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα