Θετικός ο Πέτερσον, επιμένει για Αρέγκι

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, στο δεύτερο μισό της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, την ίδια στιγμή που συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε επαφές με τη Χέρακλες, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του 24χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού. Ο παίκτης από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει πως αν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις
δυο διοικήσεις, τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακομίσει στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται να συνεχίζουν τις επαφές με την Τεμπερλέι, προκειμένου να αποκτήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο τον Αντριάν Αρέγκι. Ο Σαν Μαρτίν θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη από την Τεμπερλέι, προκειμένου να πουλήσει αυτή τον 22χρονο ποδοσφαιριστή στην Ένωση και να αποκομίσει οικονομικά οφέλη, κάτι που έχει περιπλέξει τις διαπραγματεύσεις.

Ο Αργεντινός μέσος από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και βλέπει την ΑΕΚ σαν ένα “σκαλοπάτι” για μια ευρωπαϊκή καριέρα. Οι “κιτρινόμαυροι” μελετούν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών, για την αντικατάσταση του Αντρέ Σιμόες στο ρόστερ τους, καθώς δε θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεων, αν τελικά “ναυαγήσει” η συγκεκριμένη υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα