Θετικός για την ΑΕΚ ο Ερνάνι

Ο Ερνάνι φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στις πρώτες θέσεις της μεετεγγραφή λίστας τους τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.


Ο Ερνάνι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που έχει στους «Δράκους» του Οπόρτο. Παράλληλα, η πρόκριση της ΑΕΚ στη φάση των «32» του Europa League φέρεται να είναι ένας ακόμα λόγος για τον παίκτη, ώστε να βλέπει θετικά στο ενδεχόμενο επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος και να μπει στη συμφωνία μεταξύ των δυο διοικήσεων, ρήτρα η οποία θα δίνει το δικαίωμα στους «κιτρινόμαυρους» να αποκτήσουν το παίκτη, το ερχόμενο καλοκαίρι. Η πορτογαλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με κανονική μετεγγραφή, έτσι ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της.
Keywords
Τυχαία Θέματα