Δίνει τα ρέστα του για τον Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός φέρεται έτοιμος να δαπανήσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Ιανουάριο, τον Κέβιν Μιαραλάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Βέλγου επιθετικού και για αυτό τον λόγο είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με την Έβερτον, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», πριν την έναρξη της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Οι ιθύνοντες
του Ολυμπιακού θέλουν να τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του Τάκη Λεμονή, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια για την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ. Πέρα από την πρόταση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ προς την Έβερτον, οι Πειραιώτες αναμένεται να προσφέρουν στον Βέλγο ποδοσφαιριστή το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, για τριές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μιραλάς από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό, όμως τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Γουέστ Χαμ. Αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος των «σφυριών» για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, τότε το έργο του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, θα γίνει αρκετά δύσκολο.
Keywords
Τυχαία Θέματα