Άγνωστο το πότε θα μονομαχήσει ο Black Adam με τον Shazam

Ο Dwayne Johnson δεν θα είναι στην ταινία "Shazam!".

Δεν υπάρχει λόγος, πλέον, να περιμένουμε τον Black Adam στην ερχόμενη ταινία του "Shazam!". Ο Dwayne Johnson επιβεβαίωσε τις πρόσφατες πληροφορίες.

Ο Johnson μίλησε στο Syfy Wire και επιβεβαίωσε ότι, δεν θα παραστεί ως

o villain της DC, Black Adam, στην ταινία "Shazam!". Διαβεβαίωσε, ωστόσο, το κοινό πως η ανεξάρτητη ταινία για τον Black Adam εξακολουθεί να βρίσκεται στα σκαριά.

"Δεν θα είμαι σε αυτή [την ταινία]", δήλωσε ο Johnson. "Είναι πρώτα ο Shazam και ο Black Adam και, με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να πορεύεται το σύμπαν της DC, θα μπορούσαμε- θεωρητικά- να συναντηθούμε στη μεγάλη οθόνη. Αλλά ποιος ξέρει", συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Με τα λόγια του επιβεβαίωσε και όσα γνωρίζαμε για χωρισμό του "Shazam!" σε δύο αυτόνομες ταινίες, μία για τον ήρωα και μία για τον εχθρό του.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως η ταινία με τίτλο "Shazam!" θα αφορά την προέλευση του ομώνυμου ήρωα, άλλοτε γνωστού ως "Captain Marvel" του σύμπαντος της DC. Ο Asher Angel θα ενσαρκώσει τον Billy Batson, το αγόρι που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται στον ενήλικα υπερήρωα προφέροντας τη λέξη "Shazam!". Τη δύναμη του χρωστάει σε έναν αρχαίο μάγο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Ron Cephas Jones( ο Romero του "Mr.Robot"). Μαζί με τους Levi και Angel θα βρεθεί και ο Jack Dylan Grazer, ως ο καλύτερος φίλος του Billy. Επιβεβαιώθηκε, επίσης, και η συμμετοχή του Mark Strong( ο Thaal Sinestro του "Green Lantern") για τον ρόλο του κακού της υπόθεσης, Doctor Thaddeus Sivana.Τα σκηνοθετικά ηνία θα αναλάβει ο David F. Sandberg (Annabelle: Creation).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου του 2019, ενώ για την αντίστοιχη του "Black Adam" δεν γνωρίζουμε, ακόμα, ημερομηνία κυκλοφορίας.

O Black Adam, ο villain των κόμικ της DC, είναι ο υπ'αριθμόν ένα αντίπαλος του Shazam. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρώτο τεύχος της σειράς "The Marvel Family", εξίσου γνωστή και ως "The Shazam Family", το 1945. Ο χαρακτήρας του αρχαίου Αιγύπτιου με τις απίστευτες δυνάμεις αποτέλεσε προκάτοχο του Shazam. Αν και γνωστός villain της κουλτούρας των κόμικ του 20ου αιώνα, στον 21ο ο Black Adam συστήθηκε και πάλι μέσα από τα τεύχη της DC ως αντί-ήρωας που προσπαθεί να επανορθώσει.

Μέχρι να δούμε τον Dwayne Johnshon στον ρόλο του Black Adam, θα έχει πηδήξει αρκετές φορές από τον ουρανοξύστη του "Skyscraper" στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μαζί του και πολλές ταινίες που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε. Ενημερωθείτε από τον Κινηματογραφικό Οδηγό του IGN και κατακλύστε τις αίθουσες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣτα βήματα του Zachary Levi είδαμε και λίγο από "Shazam!"Logo που βγάζει μάτι έχει η ταινία "Shazam!"Ξεκινά η παραγωγή του "Shazam!"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα