Θέλει να επιστρέψει στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα του δώσει προβάδισμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος έναν της ΑΕΚ (19:30 Novasports1HD). Οι «ασπρόμαυροι» πήραν πίσω τους τρεις βαθμούς, που τους είχαν αφαιρεθεί για τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πλέον με τη διαφορά στους δυο βαθμούς από την κορυφή κάνουν και πάλι όνειρα για την κατάκτηση
του τίτλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τονίσει στους παίκτες του, πως θα πρέπει να μην επηρεαστούν από τη δικαστική διαμάχη και ήθελε τη νίκη ακόμα και σε περίπτωση που δεν επιστρέφονταν οι βαθμοί, καθώς θεωρεί πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και όλα μπορούν να ανατραπούν. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει και στην ενδεκάδα, που θα παρατάξει στο ματς της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Βιεϊρίνια και Μάτος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κάνιας και Μαουρίσιο να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μακ, Κάμπος και Πέλκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί των «ασπρόμαυρων», με τον Πρίγιοβιτς να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα