Έτοιμη για τη νίκη τίτλου στην Τούμπα

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD). Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, η διαφορά των δυο ομάδων είναι στους δυο βαθμούς, με τους «κιτρινόμαυρους» να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Παίκτες και τεχνική ηγεσία στην Ένωση γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης θα αποσπαστούν πέντε βαθμούς από τον «Δικέφαλο» του Βορρά και γίνουν το απόλυτο
φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του πάθος και αποφασιστικότητα, ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς επίσης και στους Μάνταλο, Γιαννούτσο, Μοράν, Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Τσιντώτα στην εστία και τους Λαμπρόπουλο και Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Γκάλο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κονέ και Σιμόες να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Λιβάγια, με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα