Από νωρίς ουρές έξω από την Τούμπα (video)

Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν καταφτάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από την Τούμπα, περιμένοντας να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι πρώτες ουρές στα εκδοτήρια του γηπέδου άρχισαν να δημιουργούνται από τις 3:00. Τελικά, τα εκδοτήρια άνοιξαν 40 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα και ήδη είκοσι ταμεία προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τη ζήτηση. Οι ιθύνοντες
του ΠΑΟΚ θεωρούν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια του αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κόντρα στην ΑΕΚ.

Το σχετικό βίντεο:

Καλημέρα από την Τούμπα #Matchday #PAOKAEK pic.twitter.com/sqpVfneUaw

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 11 Μαρτίου 2018
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θα διατεθούν εισιτήρια για τη θύρα 8 και μέσω internet. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια στη Θύρα 8 θα πωλούνται μόνο μέσω internet από τις σελίδες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ticketmaster.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Keywords
Τυχαία Θέματα