Θέλει Μόντσι η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να «πολεμήσει» την Μπαρτσελόνα για να φέρει τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Ρόμα, τον Μόντσι.
Η αγγλική ομάδα είναι απελπισμένη να φέρει κάποιον στο Όλντ Τράφορντ για να χαλαρώσει τη συνεχιζόμενη ένταση μεταξύ Ζοζέ Μπορίνιο και Eντ Γουντγορντ. Ο σύλλογος θα στρέψει τώρα την προσοχή του, στο πως θα πείσει τον Μόντσι να έρθει, ώστε να βοηθήσει στην «τοξική» μεταξύ τους σχέση.

Ο 49χρονος, πρώην διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, βρίσκεται στον σημερινό του ρόλο στη Ρόμα από τον Απρίλιο του 2017. Ωστόσο, έχει χάσει την καλή επαφή που είχε
με τους οπαδούς της Ρώμα μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι.
Οι φίλοι της Ρόμα είδαν με μεγάλη απογοήτευση να φεύγουν το καλοκαίρι από τους «τζιαλορόσι» ο Άλισον και ο Στρόουτμαν και να έρχονται συνολικά 11 παίκτες. Το ξεκίνημα της ομάδας είναι απογοητευτικό με μόλις μία νίκη σε τρία ματς στη SERIE A.
Με τη θέση του Mόντσι να είναι πλέον επισφαλής, η Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα σκέφτονται μια κίνηση για τον Ισπανό διευθυντή ποδοσφαίρου της Ρόμα.
Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε ποτέ διευθυντή ποδοσφαίρου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το θεωρούν επιβεβλημένο, μετά τη δημόσια έκρηξη του Μουρίνιο για την έλλειψη δραστηριότητας μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι.

Ο Special One επέκρινε τον Γούντγουορντ για έλλειψη υποστήριξης καθώς δεν κατάφερε να φέρει έναν στόπερ που θεωρούσε αναγκαίο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Keywords
Τυχαία Θέματα