To νέο DLC του Destiny 2 βρίσκεται προ των πυλών

Προετοιμαστείτε για το Last Wish Raid.

Η Bungie ετοιμάζεται να λανσάρει το Forsaken DLC για το Destiny 2, το οποίο θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των Forsakens.

Σήμερα, μετά τις 5μ.μ. δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στους servers του τίτλου, καθώς η Bungie θα προετοιμάσει το έδαφος για τον ερχομό του DLC.

Οι προετοιμασίες υπολογίζεται να κρατήσουν 3 ώρες και μετά το πέρας τους θα μπορείτε να κατεβάσετε το patch 2.0.1 το οποίο θα σας δώσει και την πρόσβαση στο περιεχόμενο του DLC.

Σε περίπτωση που δεν έχετε αποκτήσει ακόμα το DLC να σας υπενθυμίσουμε ότι κοστολογείται στα €39,99, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω του Annual Pass το οποίου η τιμή ανέρχεται στα €69,99 και θα δώσει πρόσβαση σε 3 επιπλέον expansions. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι το Destiny 2 μπορεί να αποκτηθεί εντελώς δωρεάν μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony, PS Plus.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceDestiny 2: Forsaken Campaign Scorn Enemy GameplayDestiny 2: Forsaken Gambit Gameplay των νέων εχθρών The ScornΤα πρώτα 15 λεπτά Gameplay από το Destiny 2: Forsaken

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα