Θέλει άμεσα τον μεσοεπιθετικό ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει ζητήσει να επισπευτούν οι κινήσεις της ΑΕΚ, για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο τραυματισμός του Λούκας Μπογέ. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει τσεκάρει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν προταθεί στην Ένωση και έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι αριστεροπόδαρος και να παίζει περισσότερο πάνω
στη γραμμή.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με ορισμένους μετεγγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετεγγραφικές εξελίξεις στην Ένωση την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε, στόχος του Ουζουνίδη είναι να έχει διαθέσιμο το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του, για τον επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση του Μπογέ θα εκτιμηθεί ξανά στο τέλος του μήνα, μετά το ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αν οι ενοχλήσεις δεν υποχωρήσουν, τότε θα οδηγηθεί στο χειρουργείο και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα