Τελειώνει του Γκιγιέρμε και πάει για επιθετικό

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα τη μετεγγραφή του Γκιγιέρμε από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, πριν στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά, για την απόκτηση ενός επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν πως σύντομα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει στους «ερυθρολεύκους».

Οι Πειραιώτες έχουν ανεβάσει την προσφορά
τους προς την «Ντέπορ», η οποία από την πλευρά της επιμένει για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη, ως έμψυχο αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο Γκιγιέρμε από την πλευρά του έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και φέρεται να πιέζει και αυτός για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, τη διοίκηση της ομάδας της Γαλικίας.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Φράνκο Σολδάνο και Ρουί Φόντε, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με την Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του πρώτου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος αγωνίζεται στη Φούλαμ μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως εναλλακτική επιλογή.
Keywords
Τυχαία Θέματα