Θα συνεχίσουμε τα ψώνια μας στο "Superstore" και για 5η σεζόν

Θα γελάσουμε πάλι!

Μία από τις αγαπημένες κωμωδίες του NBC, το "Superstore", ανανεώθηκε για 5η σεζόν, σύμφωνα με το TVLine.

Οι πρόεδροι του καναλιού, Lisa Katz και Tracey Pakosta, είπαν τα εξής σε κοινή τους δήλωση: “Κάθε εβδομάδα, ο Justin Spitzer, οι καταπληκτικοί σεναριογράφοι, το cast και το συνεργείο μάς παρουσιάζουν μια κωμωδία που δεν μας κάνει μόνο να γελάμε, αλλά να σκεφτόμαστε και τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπάρχουν στις μέρες μας”.

Η σειρά μονής κάμερας περιστρέφεται

γύρω απ' την Amy (America Ferrera), την πιο αφοσιωμένη υπάλληλο στο κατάστημα Cloud 9. Ο Jonah (Ben Feldman) είναι συχνά ο στόχος πειράγματος των συνεργατών του, οι οποίοι είναι οι Garrett (Colton Dunn), Mateo (Nico Santos) και Cheyenne (Nichole Bloom), υπό την αυστηρή επίβλεψη των Glenn (Mark McKinney) και Dina (Lauren Ash).

Η σειρά δημιουργήθηκε και γράφτηκε απ΄ τον Justin Spitzer, που διατελεί ως εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ruben Fleischer, David Bernad, Gabe Miller και Jonathan Green. Η 4η σεζόν της έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2018 και θα αποτελείται από 22 επεισόδια.

Ποια είναι η γνώμη σας για την ανανέωση; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir Φεύγει απ' την ζωή ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα