Θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Βράνιες

Η διοίκηση της ΑΕΚ επιθυμεί την παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες και την επόμενη σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και σύντομα θα έχει επαφές με την Άντερλεχτ, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την έως τώρα παρουσία του παίκτη, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να παραμείνει ο παίκτης
στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν, κάτι που το επιθυμεί και ο ίδιος, όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει η βελγική ομάδα. Η Άντερλεχτ παρακολουθεί την πορεία του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον του. Το περασμένο καλοκαίρι ο Βράνιες είχε τεθεί εκτός πλάνων, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει αν οι Βέλγοι μείνουν ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

Η διοίκηση της Ένωσης θέλει να έρθει άμεσα σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να τελειώσει θετικά το θέμα, πριν το τέλος της σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα