Σύντομα η οριστική συμφωνία για τον Κωστή

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νέας Σαλαμίνας για την απόκτηση του Ιωάννη Κωστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την κυπριακή ομάδα, για την απόκτηση του 19χρονου μέσου, έναντι 500 χιλιάδων ευρώ. Στη συμφωνία, θα προβλέπεται ρήτρα 50 χιλιάδων ευρώ για πιθανή μετεγγραφή ή δανεισμό του παίκτη σε άλλη κυπριακή ομάδα, ενώ παράλληλα η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα διατηρήσει το 15% από πιθανή
μεταπώληση του παίκτη στο μέλλον.

Ο κυπριακός Τύπος αναφέρει πως τις προσεχείς ημέρες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, τονίζεται πως ο Κωστή είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι και πως το μόνο που είχε απομείνει ήταν η συμφωνία, μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν ο παίκτης θα ενταχθεί τον Ιανουάριο στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ή αν θα παραμείνει στην κυπριακή ομάδα έως το τέλος της σεζόν και θα μετακομίσει στον Πειραιά, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα