Θα επαναληφθούν κατά ένα μέρος τα γυρίσματα του "X-Men: Dark Phoenix"

Αλλά η πρεμιέρα δεν θα ξεφύγει από το πρόγραμμα.

Αντιπαρέρχονται οι αναφορές σχετικά με την επόμενη ταινία των X-Men, για τους λόγους καθυστέρησης της και για την επανάληψη των γυρισμάτων κάποιων σκηνών. Τα γυρίσματα της ταινίας είχαν τελειώσει μαζί με τα αντίστοιχα για το sequel του "Deadpool", και περιμέναμε να δούμε το "X-Men: Dark Phoenix" φέτος το φθινόπωρο, αλλά για κάποιον λόγο η ημερομηνία αυτή άλλαξε.

Αναφορές μιλούσαν για τρεις ακόμα μήνες που θα χρειαζόταν η παραγωγή για επανάληψη των γυρισμάτων.

Μετά, όμως, από πρόσφατες πληροφορίες από το Collider μάθαμε πως, αν και η ταινία όντως επιστρέφει πίσω στο Μόντρεαλ για μερικές "προσθήκες στη φωτογραφία", η καθυστέρηση αυτή θα φτάσει μόνο τις "δυόμιση εβδομάδες", κάτι λογικό στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Χόλιγουντ.

Το LaPresse που προσφέρει εκροές από το Μόντρεαλ είχε κάνει τις αρχικές αναφορές για τους επιπλέον "τρεις μήνες" γυρισμάτων, αλλά από τη στιγμή που τα δημοσιεύματα αυτά αποδείχθηκαν ψευδή, η καθυστέρηση που ήθελε την πρεμιέρα για τις 14 Φεβρουαρίου του 2019 έναντι της 2η Νοεμβρίου του 2018, δικαιολογείται.

Επιπρόσθετες πληροφορίες από το Collider υποδεικνύουν πως τα επαναληπτικά γυρίσματα "θα περιλαμβάνουν επιπλέον δράση στο τρίτο μέρος της ταινίας, μερικές νέες σκηνές, και θα προστεθούν κάποιες λήψεις από ήδη υπάρχουσες σκηνές". Πηγές ανέφεραν στο IGN πως τα δημοσιεύματα του LaPresse είναι εσφαλμένα.

Προς το παρόν, δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στα επαναληπτικά γυρίσματα, αλλά ο James McAvoy και η Jessica Chastain εργάζονται στο στο "It Chapter Two", ενώ η Sophie Turner μόλις που τελείωσε με τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Το "X-Men: Dark Phoenix" θα αποτελέσει συνέχεια του "Χ-Μen: Apocalypse", του 2016, και θα λάβει χώρα 10 χρόνια μετά από τα γεγονότα της ταινίας, στη δεκαετία του '90, και θα επικεντρώνεται γύρω από τη Jean Grey (Sophie Turner). Η ταινία θα εμπνευστεί από τα κόμικ της Marvel, "Dark Phoenix Saga".

Σχετικά με την πλοκή, γνωρίζουμε μερικές λεπτομέρειες, όπως τον ρόλο του Xavier και τις συνθήκες που αφύπνισαν τη σκοτεινή πλευρά της Jean. Την ταινία περιμένουμε το 2019, στις 14 Φεβρουαρίου, σε σενάριο και σκηνοθεσία Simon Kinberg, και μουσική σύνθεση Hans Zimmer.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece[Update] Οι λόγοι πίσω από την (δεύτερη) καθυστέρηση των "X-Men: Dark Phoenix" και "New Mutants"Οι συνθέσεις του Hans Zimmer θα "ντύσουν" το "X-Men: Dark Phoenix"Πρώτες φωτογραφίες από το X-Men: Dark Phoenix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα