Φιλικό προς του έφηβους θα είναι το "Venom"

Τρόμου αλλά με μέτρο.

Αν και πολλοί περίμεναν η επερχόμενη ταινία "Venom" να θεωρηθεί "Ακατάλληλη προς Ανηλίκους", φαίνεται πως η Sony έχει βάλει στο μάτι μια πιο φιλική κατηγορία.

Σύμφωνα με το Variety, το "Venom" μάλλον δεν θα γίνει η πρώτη ταινία της Sony/Marvel που θα αποκτήσει το σήμα ακαταλληλότητας. Πολλοί άνθρωποι στην Sony πιστεύουν ότι η ταινία θα αγγίξει όρια που θα την κάνουν κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών χωρίς όμως να πατάει στην περιοχή των ακατάλληλων ταινιών.

Δεν είναι βέβαιο αν τα δεύτερα γυρίσματα που έγιναν πρόσφατα στο Λος Άντζελες αφορούν την καταλληλότητα της ταινίας.

Το στούντιο λέγεται ότι το κάνει αυτό έτσι ώστε τα μελλοντικά spin-offs του "Spider-Man" από την Sony να μπορέσουν να παραμείνουν φιλικά προς την οικογένεια. Έτσι, αν το "Venom" γίνει πολύ βίαιο, θα είναι δύσκολο για το στούντιο να τοποθετήσει χαρακτήρες του στα άλλα spin-off χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

Η Sony γνωρίζει ότι ο Venom είναι ένας από τους σκοτεινότερους χαρακτήρες στα κόμικ του "Spider-Man", αλλά ο Tom Hardy και ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer προσπαθούν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα με την χρήση χιούμορ, παρά το ότι η ταινία θεωρείται περιπέτειας, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.

Τα άλλα Spider-Man spin-off στα οποία αναφερόμαστε είναι το "Morbius" με τον Jared Leto στον ομώνυμο ρόλο, την ταινία για την ηρωίδα Silk και τις πιθανές solo ταινίες για τους Silver Sable και Black Cat.

Σε σχετικά νέα, ο πρώην κάτοχος του Venom, Topher Grace δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την ενσάρκωση του Hardy και γιατί ο Venom δεν έχει το λευκό σύμβολο στο στήθος του.

Το "Venom" θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

IGN Greece Ο πρώην κινηματογραφικός Venom επαινεί τον νυν
Keywords
Τυχαία Θέματα