Βρέθηκε ο Cyborg που θα καλέσει την τηλεοπτική Doom Patrol εν δράσει

Πρεμιέρα το 2019.

Η επερχόμενη σειρά του DC Universe, "Doom Patrol" βρήκε τον Victor Stone/Cyborg στο πρόσωπο του Joivan Wade, γνωστό μέσα από την πρώτη ταινία "The Purge".

Σύμφωνα με τις DC και Warner Bros. TV, "Ο Vic Stone είναι ένας χαρισματικός και σαρκαστικός σούπερ ήρωας, ο οποίος είναι μισός άνθρωπος και μισός ρομπότ και είναι γνωστός

ως Cyborg. Ο Vic μπορεί να συνδέεται σε κάθε υπολογιστή του κόσμου, αλλά παλεύει για να διατηρήσει την ανθρώπινη πλευρά του. Απεγνωσμένος να τον δεχτεί ο κόσμος, ο Vic αγκαλιάζει την τεχνολογική του πλευρά και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του να γίνει ο απόλυτος ήρωας της ψηφιακής εποχής".

Ο Wade έχει εμφανιστεί ως Rigsy σε δύο επεισόδια του "Doctor Who" και είχε ρόλους στην ταινία του Netflix, "The Weekend Movie" και στο κωμικό δράμα "Youngers". Αναμένουμε να τον δούμε στην ταινία του BBC, "VS."

O Joivan Wade

Η σειρά "Doom Patrol" περιγράφεται ως "μια αναδημιουργία της πιο παράξενης ομάδας της DC, η οποία αποτελείται από τους Robotman, Negative Man, Elasti-Woman και Crazy Jane. Με αρχηγό τον μυστηριώδη Dr. Niles Caulder, η ομάδα απαντά στο κάλεσμα του απόλυτου σούπερ ήρωα της ψηφιακής εποχής, τον Cyborg. Ενωμένοι αναλαμβάνουν μια αποστολή που θα τους πάει στις πιο άγριες και αναπάντεχες γωνιές του σύμπαντος της DC".

Ο πρώην showrunner του "Supernatural", Jeremy Carver έχει αναλάβει την σειρά, με τους Greg Berlanti, Geoff Johns και Sarah Schechter να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η Doom Patrol θα κάνει το ντεμπούτο της μέσω της άλλης επερχόμενης σειρά της υπηρεσίας streaming της DC, "Titans", και μετά θα πάρει την δική της πορεία με την ομώνυμη σειρά.

Πολλά ωραία πράγματα έρχονται από την DC, όπως τα "Swamp Thing", "Young Justice: Outsiders", "Stargirl" και η ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων με την Harley Quinn.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για την νέα τηλεοπτική σεζόν για να μάθετε τι μας ετοιμάζουν τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

IGN Greece Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney Η Supergirl θα πετάξει και στους κινηματογράφους με δική της ταινία Έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα