Θα δούμε gameplay του Cyberpunk 2077 στη φετινή Ε3

Ίσως και να είναι το highlight της Ε3 2019.

Η CD Projekt Red θα παρουσιάσει gameplay του Cyberpunk 2077 τον επόμενο μήνα στην E3, αλλά το παιχνίδι δεν θα έχει floor demo για όσους παρευρεθούν, όπως αναφέρει το PC Gamer.

Ο Global Community Lead της CD Projekt Red,

Marcin Momot, επιβεβαίωσε την είδηση την Πέμπτη στο Twitter.

Το tweet του Momot αναφέρει: "Για να απαντήσουμε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το demo και αν το @CyberpunkGame θα είναι playable στο E3, θα φιλοξενήσουμε παρουσιάσεις gameplay (στις οποίες θα παίζουμε εμείς) σε αυτόν τον κινηματογράφο".

Ο Momot είπε επίσης ότι θα υπάρχουν διαφορές εμφανίσεις για το παιχνίδι, από τα demos στις παρουσιάσεις μέχρι παρουσιάσεις κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δουν demos του παιχνιδιού στο περίπτερο της CD Projekt Red.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt Red, Adam Kiciński, δήλωσε τον Μάρτιο ότι η E3 2019 είναι "θα είναι η πιο σημαντική για εμάς. Έχουμε ετοιμάσει ένα δυνατό σόου."

Το στούντιο επιβεβαίωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει δύο AAA τίτλους μέχρι το 2021 - ένας από αυτούς είναι το Cyberpunk 2077, μαζί με έναν τίτλο που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η CD Projekt Red είπε στο παρελθόν ότι πιθανότατα θα επιστρέψουν στο σύμπαν του Witcher κάποια στιγμή, αλλά να μην περιμένουμε ένα Witcher 4 σύντομα.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceAncestors: The Humankind Odyssey ImagesMutant Year Zero's Seed of Evil Expansion ScreenshotsΈφτασε και η τέταρτη Clan του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα