'Ρομαντική' συνεργασία αποκτούν οι Anna Kendrick και Paul Feig για τη νέα τους σειρά

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και για το "Α Simple Favor".

Σε μια νέα τηλεοπτική σειρά για την συνδρομιτική υπηρεσία WarnerMedia θα συνεργαστούν οι Anna Kendrick και Paul Feig.

Σύμφωνα με το Variety, το εν λόγω project θα είναι μια ανθολογική ρομαντική σειρά, η οποία θα παρουσιάζει την αναζήτηση των πρωταγωνιστών

για την αγάπη και θα παρουσιάζει τις σχέσεις τους από διαφορετική οπτική γωνία κάθε φορά. Η σειρά θα ονομάζεται "Love Life" και έχει κλείσει ήδη μια πρώτη σεζόν των 10 μισάωρων επεισοδίων.

Οι Feig και Jessie Henderson θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ η Kendrick θα κατέχει διπλό ρόλο ως πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός. Μαζί τους στην παραγωγή θα δούμε τους Dan Magnante και Bridget Bedard. Δημιουργός της σειράς είναι ο Sam Boyd.

Οι Kendrick και Feig συνεργάστηκαν πρόσφατα στο "A Simple Favor" (2018) με την Blake Lively. H Kendrick είναι γνωστή μέσα από το franchise "Twilight", αλλά και τα "Up in the Air" (2009), με τον George Clooney, για τον οποίο ρόλο κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, τη σειρά ταινιών "Pitch Perfect", "Into the Woods" (2014), "Cake" (2014) και "Trolls" (2016) και "The Accountant" (2016). Ο Feig είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έχει συνεργαστεί σε πολλά projects με την Melissa McCarthy, μεταξύ άλλων τα "Bridesmaids" (2011), "The Heat" (2013), "Spy" (2015) και "Ghostbusters" (2016). Αναμένουμε τη νέα του ταινία "Last Christmas" των Emma Thompson και Bryony Kimmings με πρωταγωνιστές τους Emilia Clarke και Henry Golding.

H νέα συνδρομητική υπηρεσία, η οποία φέρει σαν πρόχειρο όνομα το WarnerMedia, έχει ήδη παραγγείλει τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Gremlins", ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

IGN GreeceΑποχωρεί ο CEO της Warner Bros. μετά από σκάνδαλο με ηθοποιόΕπιστρέφει η Annabelle με νέο τίτλο για την τρίτη της ταινίαΣερίφης θα γίνει ο Denzel Washington για τη νέα του ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα