Προχωράει ο Ολυμπιακός για Κάμπελ

Λένε ότι η ζωή κάνει κύκλους και κατά πως φαίνεται αυτό είναι κοντά στο να επιβεβαιωθεί στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού με την επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ.

Όπως όλα δείχνουν ο Κοσταρικανός εξτρέμ που έκανε ένα καταπληκτικό πέρασμα από το Γεώργιος Καραϊσκάκης την σεζόν 2013-14 με 43 εμφανίσεις και 11 γκολ, βρίσκεται κοντά στο να φορέσει εκ νέου τα «ερυθρόλευκα».
Καταρχήν και επίσημα δια στόματος του τεχνικού της Άρσεναλ,
Ουνάϊ Έμερι, ο Κάμπελ είναι εκτός Άρσεναλ.

«Οι Καρλ Τζένκινσον, Ντέιβιντ Οσπίνα και Τζόελ Κάμπελ είναι οι τρεις παίκτες που πιθανότατα να φύγουν από το κλαμπ ως το τέλος του μήνα» δήλωσε ο τεχνικός των κανονιέρηδων.
Τις συζητήσεις του Κάμπελ με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνουν και δημοσιεύματα από την Κόστα Ρίκα, ενώ και από το «περιβάλλον» του παίκτη δεν διαψεύδονται οι πρώτες επαφές.

Μάλιστα τονίζουν ότι πλέον ο Ολυμπιακός είναι η προτεραιότητα για τον παίκτη, που στον Ολυμπιακό πριν πέντε χρόνια έκανε την καλύτερη σεζόν του την τελευταία πενταετία.
Οι «ερυθρόλευκοι» κι σωστά από την πλευρά τους, μπορεί να τηρούν σιγήν ιχθύος και να μην επιβεβαιώνουν τίποτε, αλλά το φλερτ υπάρχει και οι πιθανότητες είναι πολλές ώστε να καταλήξει σε γάμο.

Η αξία του Κάμπελ είναι αδιαμφισβήτητη, οι λύσεις και η ποιότητα που μπορεί να δώσει επίσης.

Σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον όπου τον πιστεύουν μπορεί να βρει και πάλι τον καλό εαυτό του και να ξεπεράσει μια κακή περυσινή χρονιά στην Μπέτις με 9 εμφανίσεις και 2 γκολ, αλλά κι έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για τρεις μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα