Τέλος ο Βίτορ Περέιρα από τη Φενερμπαχτσέ (pic)

Ο τουρκικός σύλλογος είχε διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο με τον Περέιρα (μετά από σχεδόν έναν χρόνο συνεργασίας) στις 15 Αυγούστου του 2016, μετά από τον αποκλεισμό της τουρκικής ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα η υπόθεση είχε οδηγηθεί στη συνέχεια στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο Περέιρα «πλήρωσε» τώρα το γεγονός ότι η Φενέρ έμεινε ουσιαστικά πολύ γρήγορα εκτός στόχων και γρήγορα, μέσα σε 5,5 μήνες, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία του Πορτογάλου τεχνικού. Στο -14 από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα απειλήσει

και εκτός Europa League, καθώς τερμάτισε τρίτη πίσω από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει στο Conference League.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης: «Επετεύχθη συμφωνία με τον προπονητή της ομάδας μας Βίτορ Περέιρα, για τη λύση του συμβολαίου του και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν. Τον ευχαριστούμε για τις μέχρι τώρα προσπάθειες του του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα».

Kamuoyuna Duyuru | Futbol A Takım Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda anlaşma sağlanmış ve yollarımız ayrılmıştır.

Kendisine bugüne kadar gösterdiği çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz. pic.twitter.com/pljRJVV3Tg

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) December 20, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα