Τέλος ο Λιβάια από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Λιβάια από την ΑΕΚ!gvasilioΔευ, 01/25/2021 - 22:07

Αρνητική τροπή παίρνει η η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, με τον Κροάτη να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα Μάρκο Λιβάια και ΑΕΚ,

καθώς ο Κροάτης επιθετικός το βράδυ της Δευτέρας απέρριψε την πρόταση της Ένωσης. 

Ο Παναγιώτης Κονέ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, αλλά και τον Μάρκο Λιβάια, στους οποίους και κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με ετήσιες εγγυημένες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους. 

Ο Κροάτης επιθετικός και ο μάνατζέρ του απάντησαν αρνητικά στην πρόταση με τον Παναγιώτη Κονέ και την ΑΕΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της, να τον ευχαριστεί για την απάντηση και να του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 

Από την πλευρά του ο Λιβάια ζήτησε το χρόνο 1,1 εκατ. ευρώ συν 400.000 ευρώ πριμ υπογραφής, κάτι που σημαίνει πως ο Κροάτης ζητούσε συνολικά 800.000 ευρώ παραπάνω.

Πλέον, η λογική λέει πως ο Λιβάια δεν θα αγωνιστεί ξανά με την ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εμπιστεύεται παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης και τα επόμενα χρόνια. 

Θυμίζουμε ότι στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη στα κανάλια Novasports.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Αρνητική τροπή παίρνει η η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, με τον Κροάτη να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης. Article publish on Δευ, 01/25/2021 - 22:07 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα